YRITYS

YRITYS

LVI-LÄMSÄ 29 VUOTTA

Rovaniemellä ja Lapin alueella toimiva yritys LVI-Lämsä Oy sai alkunsa 1990-luvun laman aikaan. Reilun parinkymmenen vuoden aikana toiminta on laajentunut yhden miehen yrityksestä työllistäen nykyään jo noin 50 henkilöä.

Rovaniemellä ja Lapin alueella toimiva yritys LVI-Lämsä Oy sai alkunsa 1990-luvun laman aikaan. Reilun parinkymmenen vuoden aikana toimintamme on laajentunut yhden miehen yrityksestä työllistäen nykyään jo noin 50 henkilöä.

Risto Lämsä on LVI-LÄMSÄN yrittäjä

Palveluihimme kuuluvat perusputkityöt, ilmalämpö-, ilma-vesilämpö- ja maalämpöpumppujen asennukset, ilmanvaihtotyöt, vesi- ja  jätevesihuolto sekä  LVI alan tuotteiden myymälätoiminta. Meillä on myös rakennuspeltiverstas, jossa tehdään rakennusten julkisivu- ja listoituspeltejä.

LVI-LÄMSÄ kuuluu Hanakat-ketjuun, joka on Suomen laajin ja luotettavin LVI-myymäläketju. Toteutamme kotitalouksille LVI-palveluita helposti ymmärrettävässä, selkeästi hinnoitellussa ja mahdollisimman vaivattomassa paketissa.

OLEMME MITSUBISHI ELECTRIC LAITTEIDEN HANKINTATURVALIIKE

Hankintaturvaliikkeestä ostettu Mitsubishi Electric on turvallinen hankinta vuosiksi eteenpäin. Scanoffice Oy takaa varaosien saatavuuden kymmenen vuoden ajalle kaikkiin toimittamiinsa laitteisiin. Hankintaturvaliikkeet ovat alansa johtavia yrityksiä, joten niiden valmius ja kyky hoitaa asennukset ammattitaidolla on ensiluokkaista.

NÄIN SAAT KOTITALOUSVÄHENNYSTÄ LVI-TÖISTÄ

Tavallisen kotitalousvähennyksen maksimimäärä säilyy myös vuonna 2024 samalla tasolla kuin vuonna 2023 ja on näin ollen 2 250 €. Öljylämmityksestä luopuessa maksimimäärä on 3 500 €. Omavastuu säilyy kaikissa kodin remonteissa ennallaan ja on suuruudeltaan 100 €/henkilö/vuosi.

UUSIN HANAKAT KUVASTO

Katso uusimmat tarjoukset!

ILMALÄMPÖPUMPUT SÄÄSTÄVÄT ENERGIAA JA RAHAA.

Ilmalämpöpumppu lämmittää asuintilat tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella. Olemme Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen virallinen jälleenmyyjä ja huoltoliike.

Vieritä ylös