YRITYS

YRITYS

LVI-LÄMSÄ 27 VUOTTA

Rovaniemellä ja Lapin alueella toimiva yritys LVI-Lämsä Oy sai alkunsa 1990-luvun laman aikaan. Reilun parinkymmenen vuoden aikana toiminta on laajentunut yhden miehen yrityksestä työllistäen nykyään jo noin 50 henkilöä.

Rovaniemellä ja Lapin alueella toimiva yritys LVI-Lämsä Oy sai alkunsa 1990-luvun laman aikaan. Reilun parinkymmenen vuoden aikana toimintamme on laajentunut yhden miehen yrityksestä työllistäen nykyään jo noin 50 henkilöä.

Risto Lämsä on LVI-LÄMSÄN yrittäjä

Palveluihimme kuuluvat perusputkityöt, ilmalämpö-, ilma-vesilämpö- ja maalämpöpumppujen asennukset, ilmanvaihtotyöt, vesi- ja  jätevesihuolto sekä  LVI alan tuotteiden myymälätoiminta. Meillä on myös rakennuspeltiverstas, jossa tehdään rakennusten julkisivu- ja listoituspeltejä.

LVI-LÄMSÄ kuuluu Hanakat-ketjuun, joka on Suomen laajin ja luotettavin LVI-myymäläketju. Toteutamme kotitalouksille LVI-palveluita helposti ymmärrettävässä, selkeästi hinnoitellussa ja mahdollisimman vaivattomassa paketissa.

MITÄ MEILLE KUULUU?

Täältä löydät ajankohtaiset tiedotteemme sekä tapahtumia,
joissa olemme mukana.

MITÄ MEILLE KUULUU?

Täältä löydät ajankohtaiset tiedotteemme sekä tapahtumia,
joissa olemme mukana.

OLEMME MITSUBISHI ELECTRIC LAITTEIDEN HANKINTATURVALIIKE

Hankintaturvaliikkeestä ostettu Mitsubishi Electric on turvallinen hankinta vuosiksi eteenpäin. Scanoffice Oy takaa varaosien saatavuuden kymmenen vuoden ajalle kaikkiin toimittamiinsa laitteisiin. Hankintaturvaliikkeet ovat alansa johtavia yrityksiä, joten niiden valmius ja kyky hoitaa asennukset ammattitaidolla on ensiluokkaista.

NÄIN SAAT KOTITALOUSVÄHENNYSTÄ LVI-TÖISTÄ

Vuonna 2023 teetetyissä töissä kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa henkilöltä. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Saat vähentää 40 % työn osuudesta, jos olet ostanut työn yritykseltä. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamassasi laskussa on työn osuutta 5 875 euroa.

#LVI-LÄMSÄ

Vieritä ylös