Säästä lämmityskustannuksissa

Ilmalämpöpumpulla!

Kun ulkona paukkuu pakkanen, on ihana astua sisään kodin lämpöön! Sähkö- tai öljylämmitteisiin kohteisiin asennettu ilmalämpöpumppu auttaa alentamaan lämmityskustannuksia huomattavasti ja maksaakin itsensä sijoituksena takaisin nopeasti.

LVI-Lämsä on Mitsubishi Electricin laadukkaiden ilmalämpöpumppujen virallinen kotimainen jälleenmyyjä. Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput ovat tehokkaita ja suunniteltu toimimaan myös Suomen olosuhteissa, jossa lämpötilat vaihtelevat tukalien helteiden ja kireiden pakkasten välillä.

Ilmalämpöpumpun voi asentaa omakotitaloon, rivitaloon, toimistolle tai mökille koko Lapin alueella. Teemme asennuksia myös kerrostalokohteisiin Rovaniemellä.

Toteutamme ilmalämpöpumppujen asennukset yli 15 vuoden kokemuksella. Toimittu on vuodesta 2001 – aina luotettavasti.

Aloita keskustelu ilmalämpöpumpun hankinnasta soittamalla asiantuntijallemme Roope Lämsälle puh. 040 584 1828 tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä.

Hankintaturvaliike – lämpöpumppujen kokenut asiantuntija

Hankintaturvaliikkeet edustavat maahantuoja Scanofficen korkeinta jälleenmyyjäpartneri-tasoa – useiden vuosien kokemusta sekä vahvaa osaamista ja ammattitaitoa. Palvelemme sinua kaikissa ilmalämpöpumppuihin liittyvissä asioissa.

Vieritä ylös