VESIKALUSTEET LVI-LÄMSÄLTÄ

Kylpyhuoneen uudistaminen on tärkeä päätös, ja sen suunnitteluun kannattaa lähteä mukaan täysillä. Ota rohkeasti yhteyttä ammattilaiseen hyvissä ajoin, jotta saat tarvitsemasi tuen ja ohjauksen.

Uuden kylpyhuoneen rakentamisessa on monia hyötyjä, jotka eivät jää huomaamatta. Lisäksi iloon, puhtauteen ja mukavuuteen saat usein myös merkittäviä säästöjä veden ja energian kulutuksessa. Vasta kun astut uuteen kylpyhuoneeseesi, ymmärrät, miten suuri vaikutus sillä on viihtyvyyteesi.

Kylpyhuoneen suunnittelussa tärkeintä on toimivuus. Huomioi omat tarpeesi: haluatko säilyttää tavarat kaapeissa vai esillä? Lisäksi tulee huomioida helppohoitoisuus ja taloudellisuus. 

Esimerkiksi wc-istuimen ja hanojen vaihto voi tuoda paitsi mukavuutta myös säästöjä vesilaskuusi.

Meiltä saat kaiken tarvittavan kylpyhuoneesi päivittämiseen ja uudistamiseen:

Suihkuhanat ja allashanat
WC-istuimet ja pesualtaat
Suihkukaapit ja suihkuseinät
Kylpyhuonekalusteet
Kuivauspatterit
Lattiakaivot

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme myymäläämme!

PYYDÄ TARJOUS VESIKALUSTEISTA. meiltä myös kYLPYHUONEIDEN HUOLTO tai VESIKALUSTEIDEN ASENNUSTYÖT.

TyylikkÄITÄ RATKAISUJA KEITTIÖÖN, WC-TILOIHIN JA KYLPYHUONEISIIN.
KAUTTAMME PARHAAT LAATUMERKIT

Tapwell on ruotsalainen yritys, joka hyödyntää pohjoismaista estetiikkaa ja suhtautuu uteliaasti nykyaikaisiin tekniikoihin ja uusimpiin sisustustrendeihin.

LVI-LÄMSÄLTÄ Tapwellin tuotteet. Pyydä tarjous tuotteista.

Selaa tuotevalikoimaa tapwell.fi

Damixa edustaa yhtä Pohjoismaiden johtavista hanavalmistajista, joka kuuluu FM Mattsson Groupin brändeihin. Damixan valikoima kattaa laajan skaalan niin värejä, muotoilua kuin hintaluokkia. Brändin ydin on skandinaavisessa designperinteessä, ja erityisesti Silhouet-sarja tarjoaa valinnanvaraa väreissä: kromi, teräs, mattamusta, mattavalkoinen, harjattu kupari, kiiltävä messinki sekä messinki.

LVI-LÄMSÄ on DAMIXAN jälleenmyyjä.
Pyydä tarjous tuotteista.

Selaa valikoimaa damixa.fi

Vieritä ylös