TIETOSUOJASELOSTE

TIETO-
SUOJA-
SELOSTE

Sisällysluettelo

  • Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö
  • Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi
    • Tietojen säilytys
    • Oikeutesi peruuttaa suostumus
    • Kommentit
    • Media
    • Yhteydenottolomakkeet
  • Evästeet
    • Evästeet kommenteissa
    • Evästeet kirjautumisessa
    • Evästeet julkaisussa
    • Evästeet analytiikassa
  • Muilta sivuilta upotettu sisältö
  • Kenelle jaamme tietosi
    • Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
  • Kuinka kauan säilytämme tietoa
  • Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi
    • Tietojen tarkistus
    • Tietojen korjaaminen
    • Tietojen poistaminen
    • Tietojen siirtäminen
    • Käsittelyn vastustaminen
    • Käsittelyn rajoittaminen
  • Lisätiedot
    • Kuinka suojelemme henkilötietojasi
    • Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
    • Valitusosoitus
    • Tietojen käyttö muihin tarkoituksiin
    • Tiedot, jotka hankittu muualta, kuin sinulta
    • Tietosuojavastaava
    • Hanakat verkkokauppaa ja K-plussaa koskevat tietopyynnöt
 

REKISTERINPITÄJÄ JA YHTEYSHENKILÖ

LVI-Lämsä Oy
Suosiolantie 10
96100 Rovaniemi
Y-tunnus: 1728822-3
Puh: +358 16 374 064

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:

Risto Lämsä
Suosiolantie 10
96100 Rovaniemi
Puh: 040 540 5520
Sähköposti: risto.lamsa@hanakat.fi

Verkkosivustomme osoite on: www.lvi-lamsa.fi

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

  • Henkilötietojen käsittelyjen tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely yrityksen tuotteisiin ja palveluihin liittyviin tarkoituksiin, yrityksen
    liiketoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden lähinnä markkinointiin, asiakaskirjeisiin ja laskutukseen liittyvinä tietoina.

Käsittelemme seuraavia tietojasi, esimerkiksi:

  • Nimi ja yhteystiedot (Osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)
  • Asiakkaan tunnistetiedot (Asiakasnumero, syntymäaika tai henkilötunnus, sukupuoli)
  • Asiakassuhteen hoitamiseen liittyviä tietoja mm. asiakaspalautteet

Sivusto tai kolmannet osapuolet keräävät: Evästeitä, käyttötietoja, sähköposteja ja nimiä. Yksityiskohdat kerätyistä tiedoista löydät alempaa tästä tietosuojasta. Tietoja kerätään joko automaattisesti tai käyttäjän itsensä lähettämänä.

Tietoja kerätään, jotta voisimme tuottaa sinulle parhaan palveluidemme käyttökokemuksen. Henkilötietoja käsitellään lisäksi nykyisten ja tulevien palveluiden ja/tai tuotteiden toteutuksen ja ylläpidon mahdollistamiseksi ja edelleen kehittämiseksi.

Pyrimme aina tietojasi käsitellessämme varmistamaan, että tietojesi käsittely on asiallisesti perusteltua ja tarpeellista kuvattuihin käyttötarkoituksiin nähden.

Tietojen säilytys

Säilytämme tietoja niin kauan kuin on pakollista palvelun tuottamiseksi tai kuten on jäljenpänä tässä tietosuojassa kuvattu.

Oikeutesi peruuttaa suostumus

Kun henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen silloin, kun olet antanut luvan sähköiseen suoramarkkinointiin. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen ottamalla yhteyttä myymälävastaavallemme Jenne Kellokummulle; janne.kellokumpu@lvi-lamsa.fi.

Kommentit

Kommentit eivät yleisesti ole käytössä, mutta jossain tilanteissa niitä saattaa olla mahdollista jättää.

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Yhteydenottolomakkeet

Jos otat meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, keräämme lomakkeelta meille lähettämäsi tiedot, jotta voimme olla sinuun yhteydessä.

Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä ja niiden avulla pyrimme tuottamaan sinulle mahdollisimman hyvän palvelun.

Evästeet kommenteissa

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Evästeet kirjautumisessa

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Evästeet julkaisussa

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Evästeet analytiikassa

Käytämme kävijätietojen analysoinnissa Google Analytics työkalua. Google Analytics on Google Inc:n tarjoama työkalu, jonka avulla voidaan seurata käyttäjien toimintaa sivuilla. Google saattaa käyttää kerättyä tietoa personoidakseen muita sen tuottamia palveluita. Google Analytics kerää evästeitä ja käyttötietoja. Lisätietoja: Privacy Policy – Opt Out

Säilytämme palveluiden käytöstä havainnoituja tietoja enintään 26 kuukautta viimeisimmästä toiminnasta. Jos tiedolla on liiketoiminnallista arvoa, voimme poiston sijaan anonymisoida tiedon esimerkiksi aggregoimalla tiedon niin, ettei tietoa enää voida yhdistää yksittäiseen henkilöön.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi

Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa muun muassa rekisterinpitäjän valikoimille yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojensa tällaista luovuttamista.

Henkilötietojasi voidaan lain mukaan luovuttaa myös esimerkiksi viranomaisten esittämien vaatimusten edellyttämällä ja kulloinkin voimassa olevaan lainsäädäntöön perustuvalla tavalla.

Evästeiden kautta luovutetuista tiedoista lue kohdasta: Evästeet.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Tällöin rekisterinpitäjä huolehtii riittävästä tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Tietojen tarkistus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat asiakas- ja markkinointirekisterissä olevat tiedot. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimipaikassa yllä mainitussa osoitteessa. Tarkastuspyyntöihin vastataan mahdollisimman nopeasti.

Kun pyydät saada pääsyn tietoihisi, LVI-Lämsä Oy ilmoittaa käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja vai ei, sekä toimittaa jäljennöksen käsiteltävistä henkilötiedoista.

Tietojen korjaaminen

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tai ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjän asiakaspalveluun. Muutokset rekisteriin pyritään suorittamaan viimeistään kuukauden kuluessa ilmoituksesta.

Sinulla on oikeus saada puutteelliset henkilötietosi täydennetyiksi ja myös virheelliset tietosi korjatuiksi.

Tietojen poistaminen

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietosi poistamista rekisteristä. Tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta.

Tietojen siirtäminen

Sinulla on oikeus saada meille itse toimittamasi tiedot koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, kun käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tehdään automatisoidusti.

Käsittelyn vastustaminen

Voimme käsitellä henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella osana liiketoimintaamme harkittuamme, ettei käsittely loukkaa henkilötietojesi suojaa. Näissä tilanteissa sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaisiin syihisi vedoten.

Voit myös milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointia varten.

Käsittelyn rajoittaminen

Sinulla voi olla oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Kun käsittelyä on rajoitettu, rekisterinpitäjä ei pääsääntöisesti käsittele tietojasi muuten kuin säilyttämällä tiedon. Tämä oikeus sinulla on esimerkiksi, kun kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jos käsittely on lainvastaista tai jos olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä ja odotat vastausta kyseiseen toimenpidepyyntöön.

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Rekisterissä olevat henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Tietojen siirto lomakkeiden avulla on sähköisesti suojattu. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja niiden käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät ja yhteistyökumppanit, joilla on työnsä puolesta oikeus käsitellä tietoja.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Sivujen sisältö voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä.

Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse.

Katso myös evästekäytäntömme:  http://www.lvi-lamsa.fi/cookie-policy-eu/

Valitusosoitus   

Mikäli katsot, että emme käsittele henkilötietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti, voit tehdä valituksen valvontaviranomaiselle. Suomessa kyseinen viranomainen on tietosuojavaltuutettu.

Tietojen käyttö muihin tarkoituksiin

Emme käytä tietoja muihin kuin tässä asiakirjassa ilmoitettuihin tarkoituksiin. Mikäli myöhemmin ilmenee uusia käyttötarpeita informoimme sinua siitä ja tiedon käsittelyperusteesta. Tarvittaessa pyydämme sinulta suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn uusia käyttötarkoituksia varten.

Tiedot, jotka on hankittu muualta, kuin sinulta

Mikäli henkilötietoja on saatu muualta kuin rekisteröidyltä: Kuvataan mistä henkilötiedot on saatu sekä tarvittaessa se, onko tiedot saatu yleisesti saatavilla olevista lähteistä.

Tietosuojavastaava

Tietosuojavastaava: Risto Lämsä, risto.lamsa@hanakat.fi

Hanakat-verkkokauppaa ja K-Plussaa koskevat tietopyynnöt

Hanakat-verkkokauppaa ja K-Plussaa koskevissa tietopyynnöissä siirry Keskon tietosuojaportaaliin: https://tietosuoja.kesko.fi.
Asiakas tunnistautuu palvelussa verkkopankkitunnuksilla ja hänelle toimitetaan hänen pyytämänsä henkilötiedot.

 

Päivitetty 10.11.2020

Vieritä ylös